Carla’s Dreams va concerta în week-end la Baia Mare. Vezi ce trupe mai vin la castaniadă

carlas

Carla’s Dreams, Proconsul, 3 Sud Est, Cargo, Cașca de Acasă, Direcția 5, sunt doar câteva dintre trupele care vor urca în acest week-end pe scena „Festivalului Castanelor” de la Baia Mare. În acest an, municipiul Baia Mare și Consiliul Județean Maramureș și-au dat mâna pentru organizarea castaniadei.

„În seara zilei de vineri, 23 septembrie, pe scena situată pe B-dul Unirii, invitatul special al concertului de muzică pop-rock va fi Proconsul. Sâmbătă seara, în 24 septembrie, pe aceeași scenă va evolua trupa 3SE, în cadrul concertului de muzică modernă. Duminică, 25 septembrie 2016, formația care va fi adusă în Baia Mare prin aportul Consiliului Județean Maramureș este îndrăgita trupă Carla’s Dreams. Prin aducerea acestor artiști cunoscuți și recunoscuți dorim să oferim publicului băimărean o sărbătoare de neuitat”, a declarant președintele CJ Maramureș, Gabriel Zetea.

Și cum Baia Mare este doar la câteva zeci de kilometri de orașul nostru, cu siguranță că mulți sătmăreni vor participa la castaniada din acest an.

Programul complet al „Festivalului Castanelor” îl puteți vedea dacă accesați următorul link:

http://www.satmareanul.net/2016/09/20/festivalul-castanelor-2016-vezi-programul-complet/

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.