Veste bună pentru sătmăreni. Vezi cum ajungi cu avionul la Milano și Barcelona

ryanair

La sfârșitul lunii martie 2017, se vor deschide primele curse aeriene internaționale care vor lega Oradea de Milano și Barcelona. Anunțul oficial a fost făcut astăzi, 20 septembrie de conducerile Consiliului Județean Bihor și Aeroportului Oradea, respectiv de către directorul de marketing şi vânzări al Ryanair pentru România, Denis Barabas.

Vestea este cât se poate de bună, iar decizia celor de la Ryanair vizează și turiștii din județul Satu Mare. Cu siguranță, mulți sătmăreni vor alege să ia avionul de la Oradea pentru a ajunge ușor la Milano sau Barcelona.

Cursa inaugurală, Oradea – Barcelona, va fi pe 26 martie, iar frecvenţa zborurilor va fi de două ori pe săptămână. Cea de-a doua cursă, care va face legătura dintre Oradea și Milano, va începe din 29 martie, tot de două ori pe săptămână.

Cursele spre Barcelona vor avea loc miercurea şi duminica, iar cele spre Milano miercurea şi sâmbăta.

Denis Barabas spune că se vor putea rezerva bilete începând de la 19,99 euro. Compania pe care o reprezintă mizează în primul an pe 60.000 de pasageri şi consideră, în baza studiilor făcute, că potenţialul Aeroportului din Oradea este de două milioane de pasageri pe an.

Compania Ryanair este una dintre cele mai mari operatori de transport, operând pe 200 de aeroporturi din Europa, Asia şi Africa, cu 315 aeronave.

Biletele vor putea fi rezervate de pe site-ul www.ryanair.com

Un Comentariu la "Veste bună pentru sătmăreni. Vezi cum ajungi cu avionul la Milano și Barcelona"

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.