S-a dat startul înscrierilor pentru „Let`s Do It, Romania!”

curatenie

Echipa „Let`s Do It, Romania!” a dat startul înscrierilor pentru „Marea Curățenie” de pe 24 septembrie! Pentru cel de-al cincilea an consecutiv, românii se vor uni din nou pentru o cauză comuna: curățarea României de deșeuri!

Dacă vrei să participi la cel mai mare proiect de voluntariat din România și să fii parte din schimbare, iată ce ai de făcut:

I. Înscrie-te online, în trei pași simpli:

-Intră pe site-ul Let`s Do It, Romania! Dacă ești pe desktop sau descarcă aplicația „Let’s Do It, Romania!”, disponibilă gratuit pentru iPhone si Android;
-Fă-ți o echipă alături de care să cureți mormanele din Harta Națională a Deșeurilor în Ziua de Curățenie;
-Alege-ți mormanele pe care vrei să le cureți, în funcție de mărimea lor și de câți membri are echipa ta;

II. Vino direct pe 24 septembrie la unul dintre punctele de inregistrare din orașul tău. Toate punctele de înregistrare pentru „Ziua de Curățenie Națională” vor fi afișate în curând pe site-ul Let`s Do It, Romania și pe pagina de Facebook.

Pe site-ul proiectului a fost creată și o pagină cu răspunsuri la cele mai frecvente întrebări ale voluntarilor, care poate fi accesată aici, iar în săptămâna 19-24 septembrie va exista și un call-center dedicat.

„Let`s Do It, Romania!” este realizat cu sprijinul Guvernului României, Ministerului Mediului, Apelor și Pădurilor și Kaufland România. Aplicația „Let`s Do It, Romania!” este dezvoltată în parteneriat cu QUALITANCE.

„Let`s Do It, Romania!” este cel mai mare proiect de implicare socială organizat în România. Din 2010 și până în prezent, „Let`s Do It, Romania!” a implicat peste 1.200.000 de voluntari, care au reușit să adune peste 24.700 de tone de deșeuri. 305 zone cu deșeuri au fost curățate prin intermediul aplicației „Let`s Do It, Romania!”, care a fost descărcată gratuit de 3.300 de voluntari digitali. „Let`s Do It, Romania!” este parte din comunitatea internațională „Let`s Do It, World!”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.