S-au finalizat lucrările la hangarul SMURD din Sălaj. Elicopterul va deservi și județul Satu Mare

elicopter

Consiliul Județean (CJ) Sălaj a finalizat lucrările la hangarul elicopterului SMURD ce va deservi nord-vestul țării, inclusive județul Satu Mare. Hangarul și spațiile aferente acestuia au fost realizate în Jibou, printr-un proiect în valoare de peste un milion de lei, finanțat de CJ Sălaj.

„În cadrul proiectului, s-a realizat un hangar pentru elicoptere SMURD, care cuprinde o zonă de parcare de 327 metri pătrați. La parter, în interiorul hangarului, s-au construit un depozit de medicamente și tehnică sanitară, spații de odihnă pentru personalul medical, o sală multifuncțională, iar la etaj, patru birouri pentru piloți. Atât parterul, cât și la etajul sunt dotate cu grupuri sanitare”, se arată într-o postare pe Facebook a CJ Sălaj.

Contractul este în valoare totală de 1.141.811,48 lei (inclusiv TVA) și a fost finanțat din bugetul Consiliului Județean Sălaj.

Elicopterul de terapie intensivă care va staționa la Jibou va deservi județele Cluj, Sălaj, Maramureș, Satu Mare, Bihor și o parte din județul Bistrița-Năsăud.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.