Primăria Satu Mare a primit mulțumiri pentru desfășurarea lucrărilor la Podul Decebal

burulea

scrisoare

Prin intermediul unei scrisori cu vădită tentă ironică la adresa Primăriei Satu Mare dar și firmei care execută lucrările de la Podul Decebal, citită în cadrul ședinței de azi, 16 septembrie a Comisiei de Dialog Social, președintele CNSLR Frăția, Dan Burulea, a subliniat că toți cei care și-au adus aportul la proiectarea acestor lucrări ar trebui premiați.

„Ne exprimăm recunoștința pentru modul în care printre lucrările de reparații care se desfășoară la Podul Decebal, cetățenilor municipiului Satu Mare (și nu numai), le-a fost și le este asigurat dreptul la viață, la integritate fizică și psihică și la liberă circulație”, se arată în scrisoarea semnată de Dan Burulea.

De asemenea, liderul de sindicat propune premierea tuturor celor care și-au adus aportul la proiectul de reabilitare a Podului Decebal.

„Pentru toate cele de mai sus, în spirit de recunoștință, solicităm autorităților să dispună premierea tuturor acelor persoane resposabile care și-au adus aportul al proiectarea acestor lucrări și veghează pentru executarea în deplină legalitate a acestora”, scrie Burulea.

În luarea de cuvânt, liderul de sindicat a subliniat faptul că nimeni nu se gândește la mamele care trebuie să treacă podul cu copiii în cărucioare, având în vedere că trotuarele nu sunt terminate.

Tototodată, Burulea a subliniat și a atras atenția Prefecturii să facă verificări și să-i tragă la răspundere pe cei care se fac vinovați de nerealizarae unor proiecte de lucrări sau pentru greșelile pe care le-au făcut.

La rândul său, viceprimarul Doina Feher a dat asigurări că partea pietonală de pe pod se va rezolva și că „toți sătmărenii se vor bucura de podul renovat”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.