Mircea Marian se vrea șef peste pensionarii din județ

mircea-marian

Mircea Marian, actualul președinte al Ligii Pensionarilor „Unirea”, este actor într-un nou scandal. Este vorba despre alegerea noii conduceri al Consiliului Județean al Persoanelor Vârstnice, structură în a cărei funcție de președinte a fost ales în data de 9 septembrie, colonelul în rezervă Gheorghe Strâmb.

Cu toate că la început s-a arătat destul de pașnic, susține Strâmb, și că a semnat procesuul verbal întocmit în urma alegerilor, ulterior se pare că Mircea Marian s-a întors împotriva noii stăpâniri și acuză că la alegerile din 9 septembrie au participat și persoane care reprezintă asociații care nu au dreptul să facă parte din Consiliul Județean al Persoanelor Vârstnice.

„În această situație președintele și vicepreședintele ales reprezintă asociații militare, încălcând astfel recomandarea de la articolul 6, aliniatul 4, alegerile nu pot fi confirmate. Vă rugăm ca în cel mai scurt timp să luați măsuri pentru alegeri corecte”, a dat citire recomandării venite de la forurile naționale ai pensionarilor, Mircea Marian.

Cel mai interesant aspect este că recomandarea celor din capitală a venit înainte ca actele referitoare la validarea alegerilor din Satu Mare să fie trimise la forurile din București. Cu toate astea Mircea Marian, cel suspectat că ar fi contestat alegerile, susține sus și tare că el nu ar face așa ceva.

În consecință, situația noilor șefi a Consiliului Județean al Persoanelor Vârstnice este incertă până când bătrânii se vor înțelege și vor bate palma asupra acestei probleme de bucătărie internă.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.