Jandarmeria asigură ordinea publică la sfârşit de săptămână

jandarmi

Jandarmii sătmăreni vor fi din nou la datorie şi în acest sfârşit de săptămână. În vizorul instituţiei se vor afla toate manifestările care se vor desfăşura în spaţiul public. Sâmbătă, 17 septembrie, jandarmii sătmăreni vor asigura ordinea publică la meciul de fotbal CS FC Olimpia 2010 Satu Mare cu Sepsi Sfântu Gheorghe, meci disputat pe stadionul Olimpia din municipiul Satu Mare, cu începere de la ora 11.00.

Tot sâmbătă, 17 septembrie, cu începere de la ora 17.00, jandarmii vor fi prezenţi pentru a asigura ordinea publică la meciul dintre AS Recolta Dorolţ şi FC Zalău.

Tuturor participanţilor la manifestările de orice natură organizate în această perioadă Jandarmeria le recomandă să nu depăşească limitele decenţei comportamentale, să evite consumul excesiv de alcool, să supravegheze îndeaproape comportamentul copiilor, să acorde o atenţie sporită modului de păstrare şi asigurare a bunurilor şi obiectelor personale şi să semnaleze prompt forţelor de ordine orice comportament contrar normelor legale de convieţuire socială sau bunelor moravuri.

Participanţilor la adunările publice care vor avea loc în această perioadă, oamenii legii le reamintesc că portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase se pedepseşte cu închisoare de până la 2 ani sau cu amendă, iar împiedicarea, prin orice mijloace, a desfăşurării unei adunări publice care a fost autorizată potrivit legii se pedepseşte cu închisoare de la 3 luni la un an sau cu amendă.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.