Ce spune viceprimarul Doina Feher despre lucrările la Podul Decebal (Video)

podViceprimarul municipiului Satu Mare, Doina Feher, dă asigurări că lucrările la Podul Decebal se vor finaliza până la sfârșitul acestei luni. Totuși, aceasta spune că după finalizarea lucrărilor vor mai exista restricții de trafic la rampele de urcare pe pod. Feher susține că s-a lucrat intens pe Podul Decebal „pentru a se termina bandele de rulaj pentru mașini”.

Declarațiile au fost făcute la solicitarea pensionarilor prezenți la ședința de azi, 16 septembrie a Comitetului Consultativ de Dialog Civic pentru Problemele Persoanelor Vârstnice.

„Din discuția pe care am avut-o cu domnul Albu și cu domnul primar pentru că nu eu mă ocup de această situație, dar pentru a vă putea răspunde am avut o discuție. Lucrările se vor termina la sfârșitul lunii septembrie, și imediat după acea va mai fi restricționat traficul timp de o săptămână pentru cele două rampe de urcare pe pod. Înțeleg nemulțumirea dumneavoastră în ceea ce privește trotuarele. Mă gândesc, și spun părerea mea personală, mă gândesc că s-a lucrat intens pentru a se termina bandele de rulaj pentru mașini și cu siguranță se va trece și la trotuare și vor fi executate în termen, am înțeles eu. Vor fi schimbați toți stâlpii de iluminat, va fi executată o lucrare așa cum trebuie”, a declarat Doina Feher.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.