Andrea Paul nu se lasă. Mai vrea un mandat de parlamentar

andreea-paul

Deputatul de Țara Oașului, Andreea Paul s-a înscris în cursa internă pentru desemnarea candaților la alegerile parlamentare din 11 decembrie. În cadrul unei conferințe de presă desfășurată azi, 15 septembrie, deputatul PNL a declarat că la nivelul Organizației Județene Satu Mare până în prezent sunt 11 doritori pentru un loc în noul Parlament al României.

„Evident că doresc încă un mandat. Am făcut și publică această informație, nu este nici un secret. Partidul Național Liberal și-a stabilit în Biroul Politic Național ca termen 1 octombrie pentru fixarea listei cu candidații pe fiecare județ în parte. Din discuțiile pe care le-am avut aseară cu colegii mei din Biroul Politic Județean am înțeles că suntem 11 persoane care și-au exprimat intenția de a candida la alegerile parlamentare. Și foarte curând vom avea și decizia finală vis-a-vis de această listă”, a declarat deputatul PNL.

Întrebată dacă este pregătită pentru confruntarea cu electoratul din iarna acestui an, Andreea Paul spune că este gata să intre în bătălia pentru parlamentare.

„Sunt pregătită din prima zi de după alegerile parlamentare de acum patru ani și mi-am făcut activitatea de așa manieră încât, mulțumindu-le oșenilor pentru votul dat în 2012, după momente foarte grele pentru partidul meu, după o guvernare foarte dificilă în plină criză econimică, și am construit o relație specială cu ei. De data aceasta nu voi face promisiuni electorale ci mă voi baza pe rezultatele ultimilor patru ani”, spune andreea Paul.

Deputatul de Satu Mare nu a pierdut ocazia să se laude în fața presei, susținând că în momentul de față este persoana care a obținut cele mai multe voturi, într-o confruntare electorală, din actualul PNL Satu Mare.

„Chiar am cu ce să dau socoteală în fața sătmărenilor. Sunt deputatul PNL Satu Mare, cu cel mai mare număr de voturi dintre toți membrii Partidului Național Liberal în județul Satu Mare. Toți au avut șansa, candidând la alegerile locale sau la alegerile județene să obțină mai multe voturi. Mi-aș fi dorit foarte tare să reușească același lucru, dar am rămas purtătorul celui mai mare număr de voturi în Partidul Național Liberal în județul Satu Mare”, spune parlamentarul PNL.

Cu privire la șansele formațiunii politice din care face parte, Andreea Paul a declarat că își dorește ca PNL-ul să obțină un scor mult mai bun decât în 2012.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.