Întâlnire cu contribuabilii la Finanțe

finante

Administrația Județeană a Finanţelor Publice (AJFP) Satu Mare organizează vineri, 16 septembrie, de la ora 11.00, o întâlnire cu contribuabilii, în cadrul căreia vor fi prezentate principalele noutăți legislative în domeniul fiscal.

Pe ordinea de zi a întâlnirii de vineri vor fi dezbătute următoarele tematici: Procedura de aprobare/reînnoire/modificare a plafonului de încasări în numerar pentru organizatorii de evenimente (nunti, botezuri etc.) – Ordin 1265/2016; Reglementarea unor aspecte privind rezidenţa în România a persoanelor fizice -Ordin 1099/2016; Aspecte privind înregistrarea în scop TVA – Ordin 2011/2016, 2012/2016; Particularitati privind impozitarea veniturilor din arendă – prezentarea Ghidului privind impozitarea veniturilor realizate din arendarea bunurilor agricole din patrimoniul personal.

Întâlnirea va avea loc la sediul instituției din Piața Romană nr. 3-5, în sala de ședințe situată la etajul I.

La întâlnire sunt invitați să participe contribuabilii, contabilii autorizați și experții contabili, precum și alte categorii de persoane interesate.

Pe site-ul www.anaf.ro, la secțiunea „Servicii oferite de ANAF”, este publicată lista întâlnirilor cu contribuabilii organizate de fiecare structură din cadrul ANAF, menționându-se tematica, data și locul desfășurării întâlnirii.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.