Poliția Română: „Dragi elevi, misiunea noastră este să vă protejăm”

politia

Cu ocazia începerii unui nou an școlar, Poliția Română le adresează elevilor, părinților și profesorilor un mesaj prin care îi asigură de întreaga lor disponibilitate și colaborare pentru a le asigura copiiilor un mediu sigur în care să învețe.

Iată mesajul Poliției Române, postat pe pagina de Facebook al instituției:

„Prima zi de școală ne oferă nouă, celor cu uniforma bleumarin, prilejul cel mai potrivit de a vă asigura că Poliţia Română este alături de voi, în slujba dumneavoastră, gata să intervină ori de câte ori va fi nevoie.

Poliţiști, profesori, părinţi, elevi, începem împreună un nou an școlar în care vă garantăm sprijinul nostru în rezolvarea problemelor cu care vă confruntaţi.

Dragi elevi, misiunea noastră este să vă protejăm şi să vă ajutăm de fiecare dată când ne veţi solicita, iar împreună vom găsi cele mai bune soluţii.

Pentru conduita voastră corectă nu veţi primi note, dar vă veţi proteja în lumea reală şi veţi oferi valoare lucrurilor şi oamenilor.

Stimaţi părinţi, pentru siguranța copiilor, trebuie să le fiţi aproape, să-i înţelegeţi şi să-i îndrumaţi în pregătirea lor pentru viaţă, pe căile cele mai corecte, lipsite de riscuri şi vulnerabilităţi.

Distinși profesori, pentru noi, Poliţia Română, siguranţa elevilor şi a dumneavoastră constituie o prioritate în activitatea noastră de zi cu zi. Dorim ca nimic să nu perturbe drumul pe care aţi pornit pentru atingerea obiectivelor stabilite în activitatea şcolară.

În încheiere, vă asigurăm de întreaga noastră disponibilitate de colaborare, vom continua să fim partenerii dumneavoastră, astfel încât, eforturile noastre, ale tuturor, să conducă la un singur rezultat – o copilărie liniştită, cu reuşite, care să pună bazele unui viitor frumos.

Un an școlar în siguranță!”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.