Peste 180 de job-uri la Bursa locurilor de muncă

bursa1

bursa2

bursa3

Peste 100 de sătmăreni au trecut azi (9 septembrie) dimineață pragul Casei de Cultură a Sindicatelor pentru a participa la bursa locurilor de muncă, organizată la solicitarea mai multor angajatori. Firmele participante oferă peste 180 de locuri de muncă. Bursa este deschisă până în jurul orei 12.00.

La deschiderea oficială a bursei au participat subprefectul Altfatter Tamas, viceprimarul municipiului Satu Mare Adrian Albu, dar și directorul executiv al AJOFM Satu Mare, Simona Derșidan.

Pe lângă Autonet, în cadrul bursei de astăzi mai oferă locuri de muncă: GP Sofa, Plastica, Autonova dar și UNIO.

„De această dată o să găsiți toate meseriile pe care le dețineți și dumneavoastră și de care au nevoie și agenții economici. Vreau să vă transmit că este principala ocazie în care vă întâlniți cu agenții economici. Rolul nostru, al agenției (AJOFM), este de a aduce la aceeași masă cererea și oferta de locuri de muncă”, a declarat Simona Derșidan.
După deschiderea oficială, oamenii care au venit să-și caute un loc de muncă s-au așezat la rând în fața angajatorilor pentru a discuta cu aceștia în speranța obținerii unui loc de muncă.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.