Vezi cum arată Aquapark-ul din Oradea. Complexul se deschide în acest week-end (Video)

aquapark1

aquapark2

aquapark3

 

aquapark5

aquapark6

aquapark7

aquapark8

aquapark9

aquapark10

aquapark11

Una dintre cele mai mari investiții din Oradea, Aquapark-ul Nymphaea, își va deschide porțile sâmbătă, 10 septembrie, la ora 10.00. Investiţia de 20 milioane euro are o suprafaţă amenajată de 68.000 metri pătraţi.

Clădirea principală are o suprafaţă de aproape 4.000 de metri pătrați şi o capacitate de circa 600 de persoane. În subsolul clădirii se găsesc dulapurile, 76 de cabine de schimb, grupuri sanitare cu duşuri şi toaletele, dar și o cameră „mama şi copilul”.

De asemenea, la parterul clădirii este amenajat un magazin cu articole de plajă, o zonă SPA cu baie turcească, camere de saună, etc.

Tot la parter au fost amenajate şase bazine. De asemenea, este amenajat un restaurant cu bar şi 120 de locuri, care are şi terasă în exterior.

La etaj, Aquapark-ul are o zonă de relaxare, precum şi o zonă wellness dotată cu un cabinet de estetică dentară, salon de înfrumuseţare, tratamente acvatice, masaje şi două saloane jacuzzi-VIP.

În exterior sunt şapte bazine de diferite dimensiuni.

În aquapark au mai fost amenajate patru terenuri de tenis cu piciorul, două de beach volei şi unul multifuncţional, ce va putea fi folosit pentru handbal, baschet şi fotbal.
Contravaloarea unui bilet pentru adulți la aquapark va fi de 25 de lei pentru trei ore de bălăceală, 30 lei pentru 5 ore (în intervalul orar 17.00 şi 22.00), respectiv 50 lei pentru 12 ore (orele 10.00-22.00).

Pentru elevi şi pensionari, preţurile sunt de: 20 de lei pentru 3 ore; 25 de lei pentru 5 ore, respectiv 40 de lei pentru 12 ore. Copiii cu vârste între 3 şi 14 ani vor plăti 12 lei/3 ore, 15 lei/5 ore, 25 lei/toată ziua, în timp ce bebeluşii vor avea intrarea gratuită.

De asemenea, prețul unui bilet pentru o familie cu doi adulţi şi doi copii (până la 14 ani) va fi de 125 de lei pe toată ziua, în timp ce un adult cu doi copii va plăti 85 de lei.

Sursa foto&video: www.ebihoreanul.ro

Un Comentariu la "Vezi cum arată Aquapark-ul din Oradea. Complexul se deschide în acest week-end (Video)"

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.