Loc de joacă „medieval” din Sibiu, amenajat de o firmă din Satu Mare

joaca

De vineri, 9 septembrie, noul loc de joacă amenajat de Primăria Sibiu în zona Stadionului Municipal, este funcțional. Lucrările au fost efectuate de firma SC Platerom SRL din Satu Mare. Valoarea investiției se ridică la suma de 546.730,80 lei.

Noul loc de joacă din Sibiu are ca tematică „lumea medievală”, echipamentele de joacă având forma unor cetăți medievale, cu punți și turnuri. Totodată, este primul astfel de spațiu care are și echipamente ce pot fi utilizate de copiii cu dizabilități.

Conform contractului, firma din Satu Mare a furnizat echipamentele pentru dotarea acestui loc de joacă destinat copiilor cu vârsta între 0 și 14 ani. Printre acestea se numără: două echipamente de joacă tip cetate, cu turnuri, platforme, punți, cățărătoare și tobogane; un turn de joacă cu tobogan și cățărătoare; două leagăne duble pentru copii cu vârsta între 3 și 14 ani și două leagăne duble cu protecție pentru copiii cu vârsta sub 3 ani; un leagăn tip cuib; un carusel cu frânghii tip liane; cățărătoare complexă din lemn și frânghie; un echipament de joacă cu tobogan; patru balansoare pe arc și un mini-balansoar destinat copiilor sub trei ani; un tobogan mic; un leagăn pentru copiii cu dizabilități și o masă de joacă pentru apă și nisip.

Sursa foto: Primăria Sibiu

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.