Accident cu un rănit în Bocicău

Accident-moped

Un mopedist de 30 de ani a fost transportat cu ambulanța la spital după ce a fost rănit într-un accident de circulație. Evenimentul rutier a avut loc miercuri, 7 septembrie, în jurul orei 19.30, pe raza localității Bocicău.

Polițiștii deplasați la fața locului, au constatat faptul că un bărbat de 30 de ani din Bocicău, a fost implicat într-un eveniment rutier în timp ce conducea un moped pe raza localităţii, în urma căruia a rezultat rănirea acestuia. Conducătorul mopedului a fost transportat cu ambulanţa la Urgențele Spitalului Județean Satu Mare pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Din verificările efectuate s-a stabilit faptul că bărbatul implicat în accident nu poseda permis de conducere de nici o categorie, iar mopedul nu era înmatriculat. De asemenea, s-a constatat faptul că în urma evenimentului rutier, mopedul implicat a fost transportat de către proprietar la domiciliul său, fără încuviinţarea organelor de cercetare penală.

În cauză s-a întocmit dosar penal și se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă, conducerea unui vehicul pe drumurile publice fără a poseda permis de conducere de nici o categorie şi fără a fi înmatriculat. Totodată cercetările continuă și sub aspectul săvârșirii infracţiunii de modificare a locului accidentului rutier, fără încuviinţarea organelor de cercetare penală.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.