Satu Mare, în TOP 10 al județelor cu cele mai multe locuri de muncă vacante

munca

Potrivit datelor furnizate de agenții economici privind locurile de muncă vacante, în evidențele ANOFM sunt înregistrate 18.946 locuri de muncă, în data de 7 septembrie. Dintre acestea, 578 de locuri de muncă sunt vacante în județul Satu Mare.

Pe primul loc se află municipiul București cu 2.924 de locuri de muncă vacante, pe locul secund județul Ilfov (1.314), iar pe locul III județul Argeș (1.279). Satu Mare ocupă locul 10 în clasamentul județulor cu cele mai multe locuri de muncă vacante la nivel național.

Cele mai multe locuri de muncă sunt oferite pentru: muncitor necalificat la asamblarea/montarea pieselor (1.509), muncitor necalificat în industria confecțiilor (952), lucrător comercial (948), confecționer asamblor articole textile (928), manipulant mărfuri (737), șofer autocamion de mare tonaj (612), agent de securitate (557),femeie de serviciu (556), muncitor necalificat la ambalarea produselor solide și semisolide (457), ambalator manual (434). .

Persoanele interesate să ocupe un loc de muncă se pot adresa agențiilor teritoriale pentru ocuparea forței de muncă de domiciliu sau de reședință ale căror date de contact se află pe site-ul www.anofm.ro.

Oferta locurilor de muncă se actualizează în timp real și poate fi vizualizată pe site-ul www.card-profesional.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.