FlashMob la Satu Mare cu Simona Pop

Simona Pop

Două săptămâni au mai rămas până la o nouă ediție a FlashMob România. În ziua de 20 septembrie, de la ora 18.00, Federația Română de Scrimă (FRS) organizează o amplă acțiune simultană de promovare al acestui sport, în 11 orașe din România, printre care și Satu Mare.

Cu acest prilej, campioana olimpică Simona Pop se va afla în mijlocul sătmărenilor. Acțiunea se va desfășura în centrul municipiului Satu Mare, pe Pasajul „Corneliu Coposu”.
Trebuie spus că în fiecare oraș se va afla cel puțin un fost sau actual sportiv medaliat la Jocurile Olimpice, Campionatele Mondiale sau Campionate Europene.

Pe lângă demonstrații simultane, poze și autografe, Federația Română de Scrimă vine în acest an cu o noutate: antrenorii vor da lecții de scrimă în fața publicului, în cele mai importante locații din Slobozia, Constanța, Iași, Târgu Mureș, Cluj Napoca, Satu Mare, Oradea, Timișoara, Craiova, Brașov și Râșnov. Scopul acestui demers este evidențierea rolului antrenorilor în pregătirea și formarea marilor campioni ai scrimei românești.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.