Simona Pop, desemnată mesagerul sportului sătmărean

Campioana olimpică, Simona Pop, a fost onorată pentru rezultatele obținute la Rio şi a fost desemnată mesagerul sportului sătmărean.

Astăzi, 6 septembrie, Simona Pop a fost invitata autorităților locale, în sala de protocol al Palatului Administrativ, pentru a discuta cu campioana olimpică situația sportului din județul Satu Mare. Președintele CJ Pataki Csaba și-a propus ca pe viitor să organizeze asemenea discuții amicale cu reprezentanții diferitelor ramuri sportive din județul nostru. Președintele dorește un dialog permanent între viața sportivă și administrația locală din Satu Mare.

Având în vedere faptul că săptămâna trecută Pataki Csaba și prefectul Radu Bud au fost la București pentru a discuta despre problemele tehnice în sportul sătmărean respectiv inițierea unui plan de construire a unui centru de excelență în scrimă la Satu Mare, aceștia au decis să vorbească personal cu sătmăreanca Simona Pop, deoarece orice sugestie este binevenită.

Prefectul Radu Bud a afirmat că în urma discuției, ministrul Elisabeta Lipă părea deschisă din punctul de vedere al finanțării acestui centru în Satu Mare.
Pataki Csaba a felicitat-o pe Simona Pop. El a declarat că viitorul sportului sătmărean depinde de colaborarea și conlucrarea cluburilor din oraș. Simona Pop a spus că autoritățile locale ar trebui să țină sportivii acasă, deoarece și ei i-a fost greu să facă naveta la București.

„Tocmai de aceea s-au făcut deja demersuri pentru centrul de excelență, unde cu sprijinul administrației locale, se vor organiza diferite competiții și se vor intensifica programele cu scopul de a aduce copiii în Satu Mare” a declarat președintele CJ, Pataki Csaba.

Având în vedere faptul că sala de scrimă din Satu Mare este cea mai dotată din țară, consilierul local, Magyar Lóránd a spus că Primăria municipiului reședință de județ printr-un program de finanțare de la mediu va investi în această sală (reabilitarea acoperișului v-a fi finanțată din cheltuieli proprii, iar izolarea sălii, repararea instalației electrice prin acest program).

La finalul discuțiilor Pataki Csaba a înmânat câte o diplomă de onoare Simonei Pop și antrenorului Csiszár Ferenc.

Președintele dorește ca pe viitor să conlucreze cu sportiva Simona Pop, aceasta având funcția de mesager al sportului sătmărean.

Simona Pop3

Simona Pop1

Simona Pop2

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.