Motociclist accidentat grav în Săcășeni

accident

Un motociclist a ajuns în stare gravă la spital, după ce a fost rănit într-un accident de circulație. Evenimentul rutier a avut loc joi, 1 septembrie, în jurul orei 16.00, în Săcășeni.

La sosirea ambulanțierilor victima era în șoc hemoragic și cu piciorul drept zdrobit.

„Am fost solicitați în localitatea Săcășeni, la un acident rutier grav. Echipajul ajuns la fața locului găseste un motociclist în șanț în stare foarte gravă, în șoc hemoragic cauzat de zdrobirea piciorului drept de la genunchi în jos. Dat fiind starea pacientului a fost solicitată ajutorul echipajului SMURD-TIM, s-a făcut hemostaza prin aplicare de garou, s-a pansat și s-a făcut imobilizarea piciorului, asigurându-se acces intravenos pe care s-au administrat lichide”, spune purtătorul de cuvânt al serviciului Județean de Ambulanță (SJA) Satu Mare, dr. Lucian Tarța.

Victima a fost preluată de un echipaj SMURD și transportată la Urgențele Spitalului Județean.

Potrivit polițiștilor, un bărbat de 44 ani din Polonia, conducând o motocicletă, pe fondul neadaptării vitezei la condițiile de drum în curbă, a intrat în coliziune cu o autoutilitară condusă de un tânăr în vârstă de 27 ani, din Berveni.

În urma impactului a rezultat rănirea gravă a motociclistului.

Șoferul autoutilitarei a fost testat cu aparatul alcooltest rezultatul fiind negativ.

Le-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii eventualei alcoolemii, ambilor participanți la trafic.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.