Două sătmărence organizează un atelier de teatru pentru copii

Diana si silvia Torok

„Teatro-Aventura” este un atelier de teatru coordonat de către două actrițe originare din Satu Mare, Olga și Silvia Török. Proiectul va fi derulat în acest week-end la Timișoara.

Prin acest proiect cele două sătmărence își propun îmbunătățirea atenției, dicției și creativității copiilor cu vârste cuprinse între 4 și 10 ani printr-un joc de tip aventura.
Atelierul implică o călătorie cu obstacole, a căror rezolvare poate fi soluționată doar prin parcurgerea exercițiilor de creativitate și dicție. Timp de o oră copiii își vor depăși inhibițiile sociale, vor lucra în echipă pentru a ajunge la finalul călătoriei.

Participanții la atelierul „Teatro –Aventura” vor căpăta pofta de a interacționa cu alți copii, vor fi încurajați în a se exprima spontan și curajos.

Acțiunea se va desfășura sâmbătă, 3 septembrie de la ora 14.00 la 15.00 și duminică, 4 septembrie, între 14.30 și 15.30, în cadrul Bega Bulevard la standul Centrului Cultural German.

Vă reamintim că în 2013, Olga Török a câștigat Premiul „UNITER” (http://www.satmareanul.net/2013/05/14/satmareanca-silvia-torok-a-castigat-premiul-uniter-in-cadrul-galei-de-la-iasi/).

Silvia a urmat Liceul Teoretic German „Johann Ettinger” din Satu Mare. În 2011 a absolvit Facultatea de Teatru şi Televiziune din Cluj, iar în prezent este actriţă în cadrul Teatrului German de Stat din Timişoara.

Sora ei, Diana Olga, a fost şi ea nominalizată, tot în 2013, la secţiunea „Cea mai bună actriţă într-un rol secundar”. Însă Diana Olga a rămas fără premiu în cadrul galei din acel an.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.