După doi ani de la crimă, ucigașul Gabrielei Dorgai se află în continuare în libertate

Gabriela Dorgai

Ucigașul actriței Gabriela Dorgai, omorâtă pe malul Someșului, în zona centrală a municipiului Satu Mare este în continuare în libertate. Cu toate că anchetatorii au găsit martori, și au prelevat probe ADN din urmele de piele de sub unghiile victimei, ucigașul nu a fost încă identificat.

Deși pare greu de crezut, o crimă comisă în toamna lui 2014 a rămas nerezolvată de aproape doi ani de zile de la comiterea sa, și riscă să rămână așa pentru totdeauna.

În noaptea de 9 spre 10 noiembrie 2014, Gabriela Dorgai (41 de ani) o actriță de la Teatrul de Nord Satu Mare a fost violată și apoi ucisă pe malul Someșului, în plin centrul municipiului reședință de județ. Trupul neînsuflețit al acesteia a fost găsit în data de 10 noiembrie, pe malul râului. Cu toate că există martori, iar anchetatorii au prelevat probe ADN, până acum oamenii legii nu au reușit să identifice criminalul.

În seara comiterii crimei, mai multe persoane au văzut cum o femeie era trasă de un bărbat în niște boscheții de pe malul Someșului, însă nimeni nu a intervenit, oamenii crezând că este vorba despre o ceartă între doi îndrăgostiți.

Anchetatorii au prelevat probe ADN ale asasinului (urme de piele de sub unghiile artistei). Cu toate acestea ADN-ul suspecților nu s-a potrivit cu cel luat de sub unghiile victimei.

La un moment dat s-a vorbit chiar despre un criminal în serie, după ce s-a descoperit că în Ungaria, pe malul Balaton-ului, a avut loc o crimă asemănătoare.

La vremea respectivă, prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Satu Mare, Marinela Pop a declarat că „nu există nicio legătură cu crima din Ungaria. Nu avem niciun fel de date care să ne ducă la ideea că avem un criminal în serie”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.