Kereskenyi este foarte nemulțumit de activitatea Centrului Cultural „G. M. Zamfirescu”

Kereskenyi

Primarul Kereskenyi Gabor a declarat azi, 31 august, că este nemulțumit de activitatea de la Centrul Cultural „G. M. Zamfirescu”, subliniind faptul că întreaga instituție trebuie revitalizată.

Edilul spune că angajații instituției trebuie puși la lucru. „Să nu fie un fel de asociație caritativă” a declarat Kereskenyi.

Făcând o comparație cu tinerii de la Asociația „SamStudia” Satu Mare, primarul spune că aceștia organizează evenimente mult mai interesante decât cei de la „G. M. Zamfirescu”. De asemenea, Kereskenyi l-a lăudat pe Bogdan Georgescu, directorul Direcției de Cultură din Carei, pentru activitatea sa și pentru evenimentele culturale pe care le organizează.

Primarul a subliniat și faptul că modul de abordare ai angajaților Centrului Cultural „G. M. Zamfirescu” nu este unul bun și că instituția a rămas împotmolită la nivelul anilor ’90.

Referitor la o eventuală schimbare din funcție a lui Gigi Molnar, actualul director de la „G. M. Zamfirescu”, Kereskenyi spune că în acest moment ar fi prematură luarea unei asemenea decizii.

Un Comentariu la "Kereskenyi este foarte nemulțumit de activitatea Centrului Cultural „G. M. Zamfirescu”"

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.