Femeie înșelată de o ghicitoare

ghicitoare

O femeie de 71 ani din Moftin, s-a dus zilele trecute la Poliție după ce a fost înșelată de o ghicitoare care i-a promis să-i prezică viitorul și să o dezlege de blesteme. Incidentul a avut loc în data de 26 august.

Bătrâna le-a povestit poliţiştilor că o femeie necunoscută care i-a intrat în casă, s-a oferit să-i ghicească viitorul și s-o dezlege de blesteme. Victima i-a dat ghicitoarei, de bună voi, 900 de lei, iar ulterior și-a dat seama că de fapt a fost înșelată.

Pentru reducerea riscului de a deveni victimele unor astfel de înşelăciuni, polițiștii recomandă respectarea următoarelor sfaturi:

– Spuneţi „NU” oricăror practici de ghicire a viitorului şi nu puneţi de bunăvoie la dispoziţia unor persoane necunoscute bunurile de valoare ale dumneavoastră! Nu s-au întâlnit minuni făcute de escroci!

– Nu permiteţi accesul, sub diferite pretexte a unor persoane necunoscute în imobilul dumneavoastră!

– Verificați cu atenţie identitatea persoanelor care vă propun sau vă solicită diferite servicii, întrucât de cele mai multe ori aşa-zişii binevoitori ascund intenţii infracţionale.

– Dacă aţi fost victima infracţiunii de înşelăciune, apelaţi numărul de urgenţă 112, imediat după constatarea situaţiei în care vă aflaţi şi furnizaţi poliţiştilor toate datele care ar putea conduce la identificarea autorilor şi recuperarea pagubei suferite!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.