Șoferul unei mașini cu numere de Bulgaria, căutat pe Facebook

masina

Un tânăr, Denis Vigh, cere ajutorul sătmărenilor pentru a da de urmele șoferului care i-a lovit mașina sâmbătă, 27 august, pe Drumul Careiului. Șoferul vinovat de producerea accidentului soldat cu pagube materiale se afla la volanul unei mașini înmatriculată în Bulgaria, însă acesta a fugit de la locul faptei.

Ca urmare, Denis Vigh cere ajutorul sătmărenilor pentru a-l găsi pe șoferul vinovat care trebuie să plătească pagubele produse. Dintr-o postare făcută pe pagina de socializare reiese că în urma impactului a fost îndoită masca din spate a mașinii sătmăreanului.

„Bună, aș avea nevoie de ajutor. După cum vedeți și în poză se prezintă un accident rutier. În data de 27.08.2016 , respectiv sâmbătă, în jurul orei 18.30 , am fost lovit din spate de acest autoturism marca Mercedes cu numere de Bulgaria în timp ce așteptam la trecerea de pietonii în zona strada Careiului lângă Lebăda. Încercând să nu blocăm intersecția, am căzut de comun acord cu șoferul să parcăm la Lebăda însă ajuns în parcare acesta a fugit de la locul accidentului. Vă rog să distribuiți mai departe poza pentru a ajuta poliția să îl găsească pe vinovat și să plătească pentru actele săvârșite. Dacă aflați ceva vă rog să mă contactați. Vă mulțumesc anticipat pentru ajutor !”, scrie Denis Vigh pe pagina sa de Facebook.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.