Satu Mare pe lista localităților în care BCR acordă credite ipotecare cu avans de 25%

BCR

BCR extinde lista cu localitățile în care acordă credite ipotecare cu avans de minim 25% (față de 35% oferta standard), cu încă 22 de orașe, numărul total ajungând la 42. Pe lista BCR se află și municipiul Satu Mare.

Localitățile incluse pe lista BCR au fost selectate pe baza faptului că piața imobiliară din orașele medii și mari cunoaște o dinamică accelerată, dar și un grad de lichiditate crescut. Pe lângă asta, în localitățile respective, prețurile locuințelor sunt mai ridicate, presupunând un efort financiar mai mare din partea clienților pentru achitarea avansului.

De asemenea, banca a decis ca avansul pentru acordarea unui credit de investiții imobiliare să scadă la 15% pentru creditele imobiliare acordate în oricare dintre cele 42 de localități, dacă perioada de acordare a creditului este de maxim 20 de ani.

Inițial, pe lista localităților în care BCR acordă credite cu avans redus erau 20 de orașe, respectiv: Cluj-Napoca, Timișoara, Iași, Constanța, Craiova, Brașov, Galați, Ploiești, Oradea, Brăila, Arad, Pitești, Sibiu, Bacău, Târgu Mureș, Baia Mare, Buzău, Botoșani, Satu Mare sau București.

La acestea se adaugă alte 22 de localități în care clienții vor beneficia de noile condiții de creditare.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.