Piste de biciclete cu borduri în municipiul Satu Mare (Foto)

biciclisti1

biciclisti2

biciclisti3

O sătmăreancă atrage atenția pe Facebook asupra modului în care au fost amenajate pistele pentru bicicliști pe Drumul Careiului din Satu Mare.

„Cu siguranță că proiectantul și inginerii firmei executante au borduri în loc de creier !!!! Trotuare și piste de biciclete proaspăt renovate pe str. Careului”, scrie Daniela Munteanu pe Facebook.

Pe fotografiile postate pe pagina de socializare se vede clar că nu au fost amenajate coborârile de pe pistele de bicicliști, ceea ce îngreunează circulația acestora.

„BORDURILE noastre de toate zilele !!! Reprezintă calvarul bicicliștilor și al mămicilor cu cărucioare, însă mai grav este că îi condamnă pe cei cu dizabilități locomotorii aflați în cărucioare cu rotile să escaladeze aceste pietroaie ajungând în majoritatea cazurilor să se deplaseze pe carosabil !!! PÂNĂ CÂND ACEASTĂ BĂTAIE DE JOC FAȚĂ DE ACESTE CATEGORII ?????? O fracțiune de secundă (AVC, accident etc.) poate face diferența dintre un om sănătos și o persoană țintuită într-un cărucior cu rotile !!! Este o lege clară care reglementează construcțiile civile”, mai spune Daniela Munteanu.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.