Ioana Bran este noul președinte al TSD Satu Mare

tsd-sm

Ioana Bran(foto stanga) a fost aleasă, miercuri 24 august, președinte al TSD Satu Mare, în cadrul conferinței de alegeri la care au participat peste 100 de tineri social-democrați din tot județul, dar și invitați din țară. Aceasta va fi secondată de președintele executiv Ionuț Bujor(foto centru). În funcția de secretar general a fost aleasă Cristina Ilieș(foto dreapta).

„Le mulțumesc tuturor colegilor care cred în mine și au văzut în mine schimbarea pe care și-au dorit-o. Dacă nu aveam susținerea acestora și nu vedeam că se dorește schimbarea nu mă gândeam să candidez. Sunt conștientă că această funcție îmi oferă un alt nivel politic, dar care vine cu responsabilități și multă muncă. Nu doresc să încep cu promisiuni ci prefer să-mi asigur colegii că îmi voi da toată silința, am să mă folosesc de toată experiența și priceperea mea ca să nu-i dezamăgesc și să găsească în TSD ceea ce și-au dorit: dezvoltare politică și dezvoltare personală, dar și un loc de socializare în care pot să-și exprime punctele de vedere, iar ideile lor pot prinde viață. Suntem o echipa solidă, toți cu același țel, rămâne doar sa dovedim că vrem, știm și putem. Generația 2020 este ceva în ce noi credem și muncim cu toții pentru a avea succes”, a spus Ioana Bran în discursul de la conferință.

Președintele Organizației Județene a PSD, Aurelia Fedorca, a felicitat-o pe Ioana Bran pentru alegerea în funcția de președinte al TSD Satu Mare și le-a mulțumit tinerilor pentru implicare.
”O felicit în primul rând pe Ioana Bran pentru această reușită, pentru că a dovedit că este implicată, serioasă și competentă, dar și pe tinerii social-democrați care demonstrează azi că vor să se implice serios în politică, să-și valorifice competențele, să lupte pentru ideile lor și să iasă astfel în față. Vreau să vă asigur nu doar că voi, tinerii, aveți toată susținerea mea, dar și că mă bazez pe competențele și dinamismul vostru pentru a face împreună politica așteptată de oameni. Vă invit pe toți tinerii, în special pe cei din Biroul Executiv al TSD, să veniți cu idei, să contribuiți la întocmirea strategiei pentru alegerile parlamentare și să vă implicați activ astfel încât la toamnă să avem un proiect comun care să corespundă nevoilor cetățenilor de toate vârstele și din toate categoriile sociale”, a afirmat liderul județean al PSD, Aurelia Fedorca.

Ioana Bran are 30 de ani este vicepreședinte al Organizației Județene a PSD Satu Mare și președinte al Ligii tinerilor întreprinzători social-democrați din Satu Mare.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.