Bătrâni bătuți crunt în propria casă

batrani1

Doi bătrâni din Pir și-au văzut moartea cu ochii după ce un tânăr de 21 de ani din localitate le-a intrat în casă, i-a amenințat cerându-le bani și i-a bătut. Totul s-a întâmplat în noaptea de duminică, 21 spre luni, 22 august, în jurul orei 03.30. Polițiștii au fost sunați la „112” de un tânăr din localitate.

Ajunși la fața locului, polițiștii au constatat că, prin forțarea ușii de acces, o persoană necunoscută a intrat în jurul orei 03.30 în locuința unei familii de vârstnici și prin amenințări le-a cerut acestora bani, lovindu-l pe proprietarul de 84 de ani cu o bâtă în zona capului.

Văzând că nu își atinge scopul, agresorul a lovit-o și pe femeia de 81 de ani aflată în casă, cu bâta, tot în zona capului, după care a părăsit locuinţa fără a lua cu el vreun bun.

Victimelor le-a fost acordată asistență medicală de către personalul de specialitate din cadrul Serviciului de Ambulanță sosit la fața locului.

Poliţiştii au continuat cerectările sub directa coordonare a Parchetului de pe lângă Judecătoria Carei, reuşind astfel în scurt timp să identifice agresorul. Este vorba despre un tânăr de 21 de ani din comuna Pir. Acesta va fi cercetat sub aspectul săvârșirii infractiunii de tentativă la tâlhărie calificată.