Biciclist accidentat în Botiz. Victima a murit la spital

biciclist

Un bărbat de 55 de ani din Botiz, care circula cu bicicleta pe drumul național, a fost accidentat grav de un autocar. Ulterior, bărbatul a decedat la spital. Tragedia a avut loc duminică (21 august) seara, în jurul orei 19.10.

La fața locului s-a stabilit că un bărbat de 55 de ani din Botiz, circulând cu bicicleta în afara localității, a fost rănit grav de un autovehicul care a părăsit locul accidentului. Victima a fost transportată la spital unde, în urma leziunilor suferite, a decedat.

În urma investigațiilor efectuate și pe baza probelor ridicate de la fața locului, a fost identificat vehiculul implicat în incident, ca fiind un autocar înmatriculat în Bistrița-Năsăud, condus de către un bărbat de 30 de ani din comuna Șintereag (județul Bistrița-Năsăud).

Din primele cercetări rezultă că, în timpul mersului, un element de caroserie a acroșat biciclistul, provocând accidentarea acestuia, șoferul autocarului continuându-și deplasarea.

Cercetările continuă în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor producerii evenimentului, urmând ca după finalizare să se dispună măsuri legale.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.