Terenuri de minifotbal, administrate de LPS

terenuri

Trei terenuri sintetice de minifotbal din Satu Mare vor fi administrate de Liceul cu Program Sportiv (LPS) după ce în ședința de azi, 19 august, consilierii municipali au votat un proiect de hotărâre cu privire la acest aspect.

Este vorba despre terenurile situate pe: Aleea Milcov, strada 24 Ianuarie nr. 2 și strada Bobocului colț cu strada Belșugului. De asemenea, cele trei trei terenuri vor purta de acum încolo numele de: Bathori Ștefan, Romasz Janos și Marcu Nicolae.

„Prin contractele de furnizare privind achiziția de „Mobilier Urban Lot 2 Teren sintetic de minifotbal” s-au montat trei terenuri, în locațiile din Satu Mare, Aleea Milcov, str. 24 Ianuarie nr. 2 și str. Bobocului colț cu strada Belșugului. În vederea individualizării acestor terenuri propun acordarea de denumiri din rândul personalităților emblematice ale orașului.

Ținând cont de cererea formulată de Liceul cu Program Sportiv Satu Mare prin care se solicită darea în administrare a acestor terenuri sintetice de minifotbal în vederea îmbunătățirii condițiilor de selecție și antrenament pentru sportivi.

Având în vedere faptul că unul dintre cele trei terenuri este situat în incinta bazei sportive Dinamo, care se află în administrarea liceului, și luând în considerare modul în care s-a vandalizat terenul situat pe Aleea Milcov, coroborat cu faptul că se impune revigorarea activităților sportive prin implicarea atât a autorității publice locale cât și a antrenorilor din cadrul LPS-CSS, propun aprobarea proiectului de hotărâre”, se arată în expunerea de motive aferentă proiectului de hotărâre.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.