Țeparul Tar Robert(House of Travel) a dispărut fără urmă

tarr-robert

Una dintre cele mai vechi și mai respectabile agenții de turism din Satu Mare, House of Travel (P-ta 25 Octombrie nr. 3), si-a încheiat azi(19.08.2016) într-un mod dramatic activitatea lăsând cîteva zeci de sătmăreni cu ochii în soare. Aceștia s-au văzut în imposibilitatea de a mai merge în concediile pe care le plătiseră chiar și cu 4-5 luni în urmă, administratorul societății Robert Tar (foto) dispărând azi fără urmă și punând lacătul pe agenție. Suma totală încasată de acesta de la păgubiți depășește, după primele estimări, 40.000 de euro . Problemele se pare că au început în urmă cu cîteva săptămâni și s-au acutizat în ultimele cîteva zile când tot mai mulți clienți au realizat că au fost înșelați de către Tar.

Conform datelor de pe site-ul Autorității Naționale pentru Turism, agenției House of Travel (SC AMAZING HOLIDAYS SRL) i-a fost retrasă licența de operare în data de 05.08.2016 pentru lipsa poliței de asigurare drept urmare șansele celor păgubiți de a-și recupera banii nu sunt foarte mari. SC AMAZING HOLIDAYS SRL, CUI:29882826, are doi asociați: Grama Ciprian  – 70% și Robert Tarr care este și administratorul societății – 30%.  Păgubiții sunt sfătuiți să depună plângeri la Poliția Satu Mare și la Protecția Consumatorului(Satu Mare, str. Gheorghe Lazăr nr. 3, Tel.: 0261/736.240, Fax: 0261/736.240, Email: reclamatii.satumare@anpc.ro).

Parinții lui Robert nu știu nimic despre fiul lor iar Poliția Satu Mare nu poate deocamdată să dea niciun detaliu despre subiect pe motiv că ancheta de-abia a început.

6 Comentarii la "Țeparul Tar Robert(House of Travel) a dispărut fără urmă"

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.