Recomandări ale Poliției Rutiere

amenzi

În acest sfârșit de săptămână, sunt preconizate a se desfășura manifestări cultural-artistice cu ocazia diferitelor sărbători ale mai multor comunități locale, cum ar fi cele de la Negrești-Oaș, Turț, Orașu Nou sau Homoroade, ceea ce va determina un aflux mare de persoane către aceste locații.

Pentru prevenirea producerii unor evenimente rutiere, Poliția Rutieră va lua măsuri sporite, prin suplimentarea efectivelor care vor acționa pe tronsoanele adiacente zonelor de manifestări, cât și în patrulări pe sectoare de drum prestabilite.

Pentru a nu fi implicați în evenimente neplăcute, Poliția le reamintește participanților la trafic obligația de a respecta normele rutiere, în special cele referitoare la: consumul de alcool la volan; adaptarea vitezei de deplasare la condițiile de drum, ținând cont că acești factori reprezintă unele dintre principalele cauze ale accidentelor grave produse pe drumurile publice.

Polițiștii rutieri vor fi prezenți și pentru a asigura fluența traficului rutier, astfel încât cetățenii să se deplaseze spre zonele de interes și să se întoarcă acasă în condiții cât mai sigure.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.