Concurs de încadrare în sistemul penitenciar

penitenciar2

Pentru încadrarea în corpul agenţilor de penitenciare, Administraţia Naţională a Penitenciarelor (ANP) scoate la concurs pentru Penitenciarul Satu Mare un număr de patru posturi vacante de agent în sectorul operativ (pentru bărbaţi).

Probele de concurs pe care candidații trebuie să le susțină sunt:

a) testare psihologică;
b) interviu;
c) probă sportivă de verificare a aptitudinilor fizice;
d) probă practică de verificare a abilităţilor de utilizare a calculatorului – nivelul I;
e) proba scrisă pentru examinarea cunoştinţelor teoretice.

Persoanele interesate să își construiască un viitor sigur și o carieră de succes, sunt așteptate să își depună dosarele de concurs la sediul Penitenciarului Satu Mare până la data de 9 septembrie 2016, ora 15.00.

Prin activitatea depusã, viitorii agenți din sistemul administrației penitenciare vor avea posibilitatea de a face parte din sistemul de apărare, ordine publică și siguranță națională.

Detalii despre condiţiile specifice, tematică, bibliografii, probele de concurs, centrele de concurs şi metodologiile probelor practice de verificare a aptitudinilor vor putea fi accesate pe link-ul: http://anp.gov.ro/concursuri-din-sursa-externa sau la Biroul Resurse Umane şi Formare profesională din cadrulPenitenciarului Satu Mare, str. Mileniului nr. 2 tel. 0261/715488/89, int. 229 și Site:http://anp.gov.ro/web/penitenciarul-satu-mare.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.