Șoferiță beată, amendată de polițiști

soferita

O șoferiță și doi șoferi au fost amendați duminică, 14 și luni, 15 august de către polițiștii rutieri după ce au urcat la volan deși au consumat în prealabil băuturi alcoolice.

Printre cei prinși conducând sub influența alcoolului s-a aflat și o șoferiță de 37 de ani din Beltiug. Aceasta avea o concentrație de 0,50 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Duminică la ora 23.50, a fost identificat în trafic un bărbat de 37 de ani, din Satu Mare, pe DN19, pe raza localității Ardud, conducând un autoturism în timp ce se afla sub influența alcoolului. Testarea cu aparatul etilotest a indicat pentru acesta o concentrație de 0,60 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Un alt șofer, de 30 de ani din Satu Mare a fost oprit luni la ora 01.40, conducând un autoturism pe B-dul Lucian Blaga în aceleași circumstanțe. Aparatul etilotest a indicat în acest caz o concentrație de 0,62 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Tot în cursul zilei de luni a fost identificată în trafic pe raza comunei Beltiug, o conducătoare auto de 37 de ani din localitate, pentru care aparatul etilotest a relevat o valoare a concentrației alcoolice de 0,50 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În toate cazurile au fost întocmite dosare penale pentru conducere sub influența alcoolului.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.