Consilierii invitați să voteze acordarea titlului de „Cetățean de Onoare” spadasinei Simona Pop

Simona pop

În cadrul ședinței extraordinare de vineri, 19 august, consilierii municipali sunt invitați să voteze proiectul de hotărâre cu privire la acordarea titlului de „Cetățean de Onoare” al municipiului Satu Mare, sportivei Simona Pop, componenta echipei de spadă feminin a României care a câștigat medalia de aur la JO de la Rio de Janeiro.

Imediat după cucerirea celei mai înalte trepte a podiumului de către reprezentativa de spadă feminin a țării noastre, primarul Kereskenyi Gabor a anunțat că va propune la viitoarea ședință a Consiliului Local acordarea titlului de „Cetățean de Onoare” spadasinei din Satu Mare, Simona Pop. Astfel, pe ordinea de zi a ședinței de vineri, este inclus și un proiect de hotărâte ce vizează acest aspect.

„Simona Pop merită să devină cetățean de onoare al municipiului Satu Mare. O sătmăreancă campioană olimpică! Ce putem să ne dorim mai mult în sport? Felicitări şi lui Francisc Csiszár, cel care a antrenat-o pe campioana olimpică timp de 12 ani. La viitoarea ședință a Consiliului Local Satu Mare voi propune acordarea Simonei Pop a titlului de Cetățean de Onoare al municipiului Satu Mare. Suntem mândri de Tine, toți sătmărenii!”, a declarat primarul Kereskenyi Gabor.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.