Mesaje pe Facebook pentru Alexandra Saska Sotirov și Iosif Ahmed

condoleante

Mesajele de condoleanțe curg neîncetat pe paginile de Facebook ai celor doi tineri care au murit joi, 11 august, în accidentul din județul Sibiu. Prietenii Alexandrei Saska Sotirov și a lui Iosif Ahmed își exprimă durerea pricinuită de trecerea în neființă ai celor doi tineri.

„Ai plecat Saska extrem de repede, tocmai tu cea mai plină de viață, cea mai nebunatică. Ne făceai întotdeauna pauzele mai frumoase cu energia ta, cu prezența și vocea ta. Îți plăcea să te joci și să zâmbești. Acum o sa strălucești de acolo de sus și o să ai grijă de părinții și de frații tăi. O să ne lipsești mult. Dumnezeu să te odihnească în pace!”, scrie Andrarda Bărar.

„Nuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu, nu pot să accept că nu vom mai sta noaptea până târziu în foișor să depănăm povești, să-mi fi alături și să mă ajuți să văd obiectiv o anume situație, să nu mă las dusă de val. Nu îmi vei mai povesti de colegi, proiecte, Odangiu … Nu vom lua împreună cina de Revelion. Nu vom diseca piese de teatru, nu vom mai vorbi de Barba și Grotowski ……… Ce mare pustietate … Mi-e foarte dor de tine”, este mesajul semnat de Maya Micu.

„Alexandra Saska Sotirov a plecat dintre noi lăsând un gol imens în sufletele tuturor celor care au îndrăgit-o. Dumnezeu să-i dea odihnă veșnică”, este mesajul Flavie Rațiu.
„Of Doamne, copil frumos și talentat, mare durere! Condoleanțe și multă putere familiei să depășească imensa durere!”, scrie Mirela Beloiu, una dintre apropiații Alexandrei.
„Ultima „discuție” a fost de ziua mea. Urma să jucăm împreună la Deva și să ne distrăm. Nu avem așa multe amintiri împreună, dar sunt puține și memorabile. Îți aduci aminte când în timpul „Scrisorii pierdute” ne-am pierdut controlul de fericire când au dat „proștii” noștri gol în meciul cu Elveția? Am urlat și ne-am îmbrățișat câteva secunde bune și după mi-am dat seama că poate deranjăm spectacolul sau când veneam la cămin și mă serveai cu pălincă de „tradițional de maramu” și îmi dădeai să „ciugulesc” ceva de mâncare? Astea sunt pe scurt. Îți voi scrie în continuare și nu o să mai vorbesc la trecut, iartă-mă. Mâine (azi, 13 august) nu o să vin să te văd pentru că vreau să vorbim la prezent. Să nu te superi pe mine și să ai grijă de mine. Te pup omule bun”, scrie plin de emoție Ionuț Ghiorghe.

„Vestea tragică a decesului celui care a fost fiul, fratele și prietenul nostru drag ne-a îndurerat profund sufletele. Nu o să vorbesc despre el la trecut deoarece va rămâne mereu în sufletele noastre viu, ca o flacără eternă” – Saadi Terk.

„Ai fost un actor prea grăbit Ah … Nu mă descurc fără tine, trifoi cu patru foi. Hai acasă, am făcut de mâncare ….. Să te uiți la mine de acolo de sus să mă corectezi și să mă ajuți … Acum știu sigur că am un înger sus în cer”, scrie Larisa Giurgiu.

„Iosif Ahmed să fii un actor la fel de plin de viață și nebunie și acolo sus!!!

Mor actorii

Câinii mortii reîncep sa latre,
Cinici, pofticiosi, nerabdatori,
Se tot sting luminile în teatre,
Noapte buna, domnilor actori !

Ce se-ntâmpla seamana teribil
Unui zbor cu foarte multe goluri:
În aceasta tara mor actorii
Regretati de propriile roluri.

Tineri si batrâni, la garderoba
Vin sa-si lase cea din urma haina,
Programati sa intre în spitale
Ca sa poata sa se stinga-n taina.

Nu mai vor aplauze si bisuri,
Nu mai vor sufleori, lumini si farduri,
Ar mai zabovi doar ca sa-si rupa
Propriile afise de pe garduri.

Mor actorii parasiti de public,
Teatrul însusi este o fantoma
si la catafalc le stau de garda
Rolurile care intra-n coma.

Ne-au facut sa plângem si sa râdem,
În momente bune sau mizere,
Astazi, cu privirea zavorâta,
Ei îsi joaca ultima tacere.

Ce ciudat, acum, când mor actorii,
Tragedia ce-au jucat-o moare,
Pentru a afla ca fara dânsii
Tragedia noastra e mai mare.

Adrian Păunescu” – Oana Cristiana Bănuță.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.