Alexandra Saska Sotirov și Iosif Ahmed, comemorați în fața Teatrului de Nord (Foto&video)

Prieteni și cunoștințe ai celor doi tineri care au murit joi, 11 august în accidentul din județul Sibiu, Alexandra Saska Sotirov (22 de ani) și Iosif Ahmed (20 de ani), au depus azi (12 august) flori și candele în fața Teatrului de Nord, ca un ultim omagiu adus celor doi actori. Evenimentul a avut loc la ora 17.00.

„Aș începe cu bine ați venit dar se pare că ne adunăm doar când sunt evenimente tragice sau nenorociri în viața orașului. Doi tineri foarte talentați, dintre cei mai talentați ai generației lor, au plecat dintre noi. Vorbim de actorul, de studentul, Iosif Ahmed și de Saska Alexandra Sotirov … Ultima dată am vorbit cu Ahmed chiar cu 10 minute înainte să urce pe tren și ultimul lucru ce i-am zis a fost să aibă grijă de el pentru că orașul Satu Mare are nevoie de oameni de genul ăsta”, spune Andrei Pașca, unul dintre prietenii celor doi tineri trecuți în neființă.

Cei prezenți au depus candele, au aprins lumânări și au așezat flori lângă altare închinate celor doi tineri și s-au rugat pentru sufletele lor.

Alexandra Saska Sotirov și Iosif Ahmed au murit joi dimineață într-un accident de circulație ce a avut loc pe DN 1, în zona localității Apoldu de Sus din județul Sibiu. Mașina și trupurile neînsuflețite ai celor doi tineri au fost găsite câteva ore mai târziu de către un cioban care a sunat la „112”.

Iosif Ahmed va fi înmormântat la Eriu-Sâncrai, sâmbătă, 13 august, la ora 15.00, iar Alexandra Saska Sotirov va fi condusă pe ultimul drum tot mâine, la ora 12.00, la Cimitirul de pe strada Rodnei.

comemorare1

comemorare2

comemorare4

comemorare5

comemorare6

comemorare7

comemorare8

comemorare9

comemorare10

comemorare11

comemorare12

comemorare13

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.