Poveste de dragoste: Un neamţ s-a îndrăgostit la Untold de o fată din Satu Mare

Untold

După ce s-a îndrăgostit la prima vedere în ultima zi de Untold, un tânăr din Berlin a regăsit-o pe fata visurilor sale … pe Facebook. Andrea Ciontoș este din Satu Mare și lucrează ca barman. S-au privit, au schimbat câteva vorbe după care s-au despărțit, însă tânărul a rămas fascinat de sătmăreancă și a decis să o caute.

„Salut, sunt Chris din Berlin și caut o fată pe care am cunoscut-o la Untold în ultima zi. Este barman din România, dar nu din Cluj și și-a tastat numele de facebook Cronton Andrea pe telefonul meu, dar din cauza autocorecturii a ieșit schimbat față de ce a vrut să scrie … Dacă cineva o cunoaște sau știe care ar putea fi numele ei adevărat, vă rog să-mi dați un mesaj. Este blondă, era dată cu ruj roșu și îmbrăcată în negru și avea un zâmbet foarte frumos. Sper să o găsesc în acest fel. Vă mulțumesc pentru ajutor”, este mesajul iniţial al lui Chris.

Postarea tânărului din Germania a fost distrubuită de sute de oameni oameni. Astfel, Andrea s-a trezit cu mai multe mesaje din partea prietenelor.

„Am venit în Satu Mare, era telefonul descărcat, iar pe seară, când l-am pornit, am văzut că-mi scriu prietenele. Nu pe tine te caută, oare? Am intrat pe facebook și am început să vorbesc cu el. Vorbim și acum, el e tot în România, e în vacanță. Vrea să ne întâlnim, vreau și eu. El e la Constanța, eu la Satu Mare, dar ne vom revedea în Cluj în zilele următoare, când se întoarce. A făcut tot posibilul să mă găsească. E cel mai frumos moment din viața mea”, spune Andrea.

„Am fost trei zile din patru, excepție făcând sâmbătă. Duminică m-am întors la festival împreună cu prietenii mei și atunci ne-am intersectat privirile. A fost ceva de moment, mi-a zâmbit și i-am zâmbit. A fost un moment special, e singurul care mi-a plăcut din festival și de aceea am și acceptat să stăm de vorbă. E un tip drăguț, cu bun simț, foarte fain. În spatele meu dansa cineva, un bărbat, iar Chris se gândea că o fi iubitul meu, dar, de fapt, era șeful meu. Eram cu toți colegii de la muncă la festival, inclusiv cu șeful. Ei bine, și-a luat inima în dinți și-a venit la mine, am schimbat câteva vorbe, dar foarte puțin, câteva minute. Mi-a cerut numărul te telefon, dar telefonul era într-o geantă la cineva care tocmai plecase. Era numărul nou de telefon, mi-l schimbasem recent și nu-l știam. Apoi mi-a zis să-i scriu numele că vom vorbi pe facebook, era pe grabă pentru că îl așteptau prietenii lui să plece. Am scris repede Andrea Ciontoș, dar nu m-am uitat că autocorectura l-a schimbat în Cronton. Am plecat de la festival și zâmbeam, cu capul în nori. Sincer, nu m-am gândit că mă caută, fiind străin. Am zis că a venit, pleacă și gata, nu se mai întâmplă nimic”, mai spune Andrea.

Sursa foto: Jurnalul Național

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.