Doi tineri din Satu Mare au murit într-un accident în Sibiu (Foto)

accident mortal

Doi tineri din Satu Mare, o femeie de 22 de ani și un bărbat de 20 de ani, au murit, cel mai probabil, în noaptea de miercuri, 10 spre azi, 11 august, într-un accident de circulație ce a avut loc pe DN1, în zona localității Apoldu de Sus (județul Sibiu).

Polițiștii spun că Fiat-ul înmatriculat în Satu Mare a părăsit partea carosabilă și s-a răsturnat într-o zonă cu vegetație bogată. Nu a existat niciun apel la 112, până când un cioban le-a găsit pe cele două victime și a sunat la poliție azi, în jurul orei 12.00. Trupurile celor doi tineri au fost găsite în afara mașinii.

Potrivit polițiștilor sibieni, cele două victime găsite decedate în câmp sunt din Satu Mare și au doar 20 de ani (bărbatul), și 22 de ani (femeia).

Autoritățile anunță oficial că victimele au fost identificate, iar familiile lor au fost anunțate. Cei apropiați se vor duce să le ridice trupurile neînsuflețite de la Medicina Legală din Sibiu.

În baza lucrurilor găsite în mașină polițiștii au stabilit că cei doi se întorceau de la mare și veneau spre casă, în Satu Mare.

În mașina acestora anchetatorii au găsit un bon de benzină care arată că cei doi au alimentat în jurul orei 05.00 dimineață, la o benzinărie din zonă, ceea ce arată că accidentul a avut loc la puțin timp după.

În momentul accidentului, mașina a fost condusă de către tânăra de 22 de ani.

Sursa foto: www.oradesibiu.ro

Un Comentariu la "Doi tineri din Satu Mare au murit într-un accident în Sibiu (Foto)"

  1. Pingback: Alexandra Saska Sotirov și Iosif Ahmed, comemorați azi, în fața Teatrului de Nord | Satmareanul | Satmareanul

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.