Accident grav lângă Tășnad

elicopter

Un grav accident de circulație a avut loc în această după-amiază (azi, 11 august), în jurul orei 14.50 în localitatea Sărăuad. Șoferul rănit a fost adus cu un elicopter SMURD la Spitalul Județean Satu Mare.

La fața locului, polițiștii rutieri au stabilit faptul că un conducător auto de 32 de ani din Tășnad, pe fondul conducerii imprudente, a acroșat un cap de pod din care a ricoșat într-un stâlp de susținere a rețelei electrice.

Evenimentul s-a soldat cu rănirea gravă a șoferului, care a fost preluat de către un echipaj SMURD și transportat la spital pentru investigații și îngrijiri medicale.

„Este vorba despre un accident grav ce a avut loc în zona orașului Tășnad, cu victimă încarcerată, care a intrat în șoc hemoragic și pentru a ajunge cât mai repede la spital a fost chemat elicopterul SMURD. Urmează ca victima să fie operată”, ne-a declarat managerul Spitalului Județean Satu Mare, Marcela Papici.

Polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea eventualei alcoolemii și a celorlalte împrejurări în care s-a produs evenimentul rutier.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.