Un mort și doi răniți în accidentul de pe DN 1C Baia Mare-Satu Mare (Foto&Video)

Cumplitul accident de circulație ce a avut loc marți, 9 august, pe DN 1C Baia Mare-Satu Mare, la ieșirea din Cicârlău spre Seini, s-a soldat cu moartea unui bărbat de 68 de ani și rănirea gravă a două femei de 44, respectiv 64 de ani. Șoferița de 44 de ani din Finteușu Mare a intrat cu mașina sub un TIR condus de un bărbat din Satu Mare.

O femeie de 44 de ani, din Finteuşu Mare, care se deplasa cu mașina pe DN1C dinspre Seini înspre Baia Mare, a pătruns pe contrasens şi a intrat în coliziune cu un autotractor condus regulamentar de un sătmărean de 47 de ani.

Mașina a fost apoi proiectată într-o autoutilitară parcată regulamentar în afara părţii carosabile.

Impactul s-a soldat cu decesul unui pasager de 68 de ani şi rănirea gravă a șoferiței şi a unei pasagere de 64 de ani, toţi din autoturismul care a pătruns pe contrasens. Victimele au fost transportate la spital unde au rămas internate sub supraveghere medicală.

Șoferul TIR-ului a fost testat cu aparatul etilotest şi s-a constatat că nu se afla sub influenţa băuturilor alcoolice. Şoferiţei i-au fost prelevate probe de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Polițiștii au deschis o anchetă în acest caz pentru a stabili împrejurările în care s-a produs accidentul.

Sursa foto&video: www.actualmm.ro

accident3

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.