Sătmărean implicat într-un accident în județul Caraș-Severin

accident

Un bărbat din Satu Mare a fost implicat într-un accident ce a avut loc marți, 9 august, în localitatea Lăpușnicel (județul Caraș-Severin). Autoutilitara condusă de bărbatul din Satu Mare a fost lovită de o mașină intrată în derapaj, condusă de o tânără de 25 de ani din județul Teleorman.

În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că o femeie de 25 de ani din județul Teleorman, aflată la volanul unei mașini pe DN 57 B, ce se deplasa din direcția Lăpușnicel către Prigor, într-o curbă deosebit de periculoasă la stânga, a intrat în derapaj pe criblura de pe acostamentul drumului, a pierdut controlul volanului și cu partea laterală stângă spate a lovit o autoutilitara condusă de un bărbat în vârstă de 47 ani, din Satu Mare, care circula regulamentar din sens opus, iar în urma impactului autoturismul condus de femeie a fost proiectat în parapeții metalici de pe marginea drumului.

În urma accidentului a rezultat rănirea ușoară a șoferiței și a unui pasager de 25 de ani, aflat pe locul din dreapta față al autoturismului. Aceștia au primit îngrijiri medicale la fața locului fără a fi necesară transportarea lor la spital.

Tânăra este cercetată pentru săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.