Polițist din Satu Mare, lovit pe litoral

politist

Un bărbat a fost arestat preventiv luni, 8 august, după ce în Eforie Nord, l-a lovit cu piciorul pe Antim Benchiș, un polițist din Satu Mare, detașat pe litoral. Acesta necesită 11-12 zile de îngrijiri medicale.

Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa, spun că trei echipaje de poliţiști și jandarmi au fost solicitați să intervină în noaptea de duminică, 7 august spre luni, la terasa Onyx din staţiunea Eforie Nord, deoarece muzica era dată prea tare. Supărat foc că nu sunt lăsați să se distreze, unul dintre cei 20 de scandalagii, Dănuț Maican de 34 de ani din Agigea l-a lovit pe poliţist cu piciorul în zona toracelui.

După ce a fost dus la sediul Poliţiei Eforie, acesta a continuat scandalul, lovind mobilierul din încăpere. Poliţistul s-a apropiat de scandalagiu, momentul în care, bărbatul, l-a lovit cu piciorul în zona feţei. În urma leziunilor suferite, poliţistul necesită pentru vindecare 11-12 zile de îngrijiri medicale.

Scandalagiul a fost reţinut, fiind cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de ultraj, iar luni, Judecătoria Constanţa a emis mandat de arestare preventivă pe numele inculpatului. Decizia nu este definitivă, ea putând fi atacată cu recurs.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.