GP Sofa aşteaptă 50 de milioane de euro din afaceri cu canapele

GP Sofa

Compania GP Sofa din Satu Mare, controlată de italianul Giuseppe Pavone, mizează în acest an pe afaceri de 50 de milioane de euro. Producătorul de canapele și paturi tapițate a avut anul trecut o cifră de afaceri de 38,7 milioane de euro, şi un număr mediu de 1.312 angajaţi.

„Industria producătorilor de mobilă este în continuă dezvoltare, existând o tendinţă de creştere anuală a volumului de produse în piaţă. GP Sofa a planificat pentru următorii doi ani dublarea capacităţii de producţie, dezvoltarea pieţelor existente de desfacere, dar şi câştigarea unor noi clienţi“, a declarat Giuseppe Pavone, proprietarul companiei GP Sofa.

GP Sofa produce canapele şi paturi tapiţate, atât din stofă, cât şi din piele ecologică, dar şi măsuţe de cafea din lemn masiv. Produsele companiei sunt comer¬cia¬lizate în toată Europa, dar şi în ţări din Africa, Orientul Mijlociu, America de Nord şi de Sud.

În prezent, compania GP Sofa se află în topul celor mai mari exportatori de mobilă de pe piaţa locală, alături de Aramis Invest, Italsofa, Taparo, Plimob, Sortilemn sau Ecolor.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.