Ana Maria Brânză răspunde criticilor aduse sportivilor la Olimpiadă

Ana Maria Branza

După numeroasele critici aduse sportivilor români prezenți la Jocurile Olimpice de la Rio, scrimera Ana Maria Brânză (Popescu) transmite un mesaj dur contestatarilor, numindu-i „specialiști de canapea”.

„Pentru un sportiv de performanță, durerea eșecului de la JO nu are margini și nu trece niciodată …

Comentariile, acuzele și injuriile „specialiștilor de pe canapea” te șochează pentru prima dată, apoi te obișnuiești!

Am fost astăzi în sală la meciul colegelor de la handbal și pot să spun doar atât: vă înțeleg, fetelor! Știu prea bine cum e să simți că tu dai totul și din exterior să se vadă „că n-ai chef”. Să încerci orice e posibil și să nu intre. Da, se întâmplă tuturor asta, chiar și celor mari.

Am stat cu ochii-n telefon și cu speranța-n suflet doar, doar Corina va sparge gheața și va obține prima medalie pentru România. Nu a fost așa. Probabil Andreei Chițu nu i s-au uscat lacrimile de ieri și astăzi Corina este în aceeași situație. După 4 ani de muncă … câteva minute și o secundă pot spulbera totul!

Dar pe lângă toate astea să știți că suntem tot noi, cei care am obținut medalii europene și mondiale în ultimii patru ani (mă scuzați, „turnee amicale”. Așa cum au ajuns să fie numite în aceste zile).

Și ce mi se pare că e cel mai trist, este faptul că noi între noi nu ne înțelegem și nu ne susținem. Suntem sportivi cu toții, trăim pentru performanță, suntem în aceeași „barcă” … măcar noi să nu aruncăm cu pietre …”, scrie Ana Maria Brânză pe pagina sa de Facebook.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.