Seară magică alături de Lidia Buble și „Proconsul” la „AugustFest” (Foto)

Sâmbătă, 6 august, în cadrul celei de-a şasea zi a Festivalului „AugustFest 9” de la Carei, cuvântul de ordine a fost distracţia. Muzica uşoară şi invitaţii au reprezentat ingredientele perfecte pentru o seară de neuitat.

Programul a fost deschis de doi tineri şi talentaţii careieni, care în acest an au avut performanţe deosebite în domeniul muzicii uşoare, la nivel naţional. Aceştia au fost îndrumaţi de profesorul Szűcs József. Niculina Pop solistă în cadrul formaţiei „Castelanii” de la Centrul Cultural Carei a obţinut două premii importante în luna aprilie a acestui an: Trofeul Festivalului Concurs Internaţional „Kronstadt Masterfest” de la Braşov, categoria 15-18 ani şi locul al III-lea la Festivalul Concurs Internaţional de Interpretare vocală „Muzică pentru toţi” de la Baia Mare iar Manuel Chivari a participat la concursul naţional de talente „Românii au talent”, organizat de un cunoscut canal de televiziune naţional, unde s-a clasificat pe locul cinci în finala care a avut loc în luna iunie a acestui an, impresionând juriul şi o ţară întreagă prin vocea şi talentul său. Celor doi tineri li s-a înmânat o diplomă de merit pentru aceste rezultate, din partea Direcţiei de Cultură a municipiului Carei.

Prima invitată a serii, cântăreaţa Lidia Buble a transformat recitalul într-un show de neuitat, publicul fredonând pe toată durata spectacolului cunoscutele melodii „Noi simţim la fel”, „Forever Love” sau „Le-am spus şi fetelor” alături de îndrăgita artistă.

Cunoscuta formaţie bucureşteană „Proconsul” a continuat programul în aceeaşi notă, reuşind să magnetizeze cei peste 2.000 de spectatori prezenţi în parcul din Carei, atât cu piesele ritmate precum „Mi-ai luat inima”, „Spune-mi despre noi”, cât şi cu inconfundabilele balade precum „Cerul”, „Pentru tine” sau „Zbor”.

Aug1

Aug2

Aug3 (1)

Aug5

Aug6

Aug12

Aug11

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.