Mamă și fiu, cercetați pentru contrabandă cu țigări

Tigari

Vineri, 5 august, în jurul orei 22.30, a fost identificat în trafic, pe comunicaţia Odoreu-Băbăşeşti, un autoturism marca BMW, despre care se deţineau date că transportă ţigări de provenienţă ucraineană.

Drept urmare, polițiștii de frontieră au efectuat semnalele regulamentare pentru oprirea la control a autovehiculului, constatându-se faptul că maşina era condusă de Ştefan S., de 27 ani, domiciliat pe raza județului Satu Mare, fiind însoţit de către mama sa Carmen S. de 50 de ani, cu acelaşi domiciliu.

În urma controlului efectuat, poliţiştii de frontieră au descoperit pe bancheta din spate şi în portbagajul maşinii trei saci cu ţigări, fapt pentru care s-a luat măsura conducerii celor două persoane împreună cu maşina la sediul poliţiei de frontieră în vederea continuării cercetărilor.

În urma controlului amănunţit asupra autoturismului, a fost descoperită cantitatea de 1.600 pachete de țigări, marca Rothmans, de proveniență ucraineană.

Ţigările în valoare de 7.200 lei au fost ridicate în vederea confiscării, autoturismul în valoare de 15.000 lei a fost indisponibilizat la sediul poliţiei de frontieră, iar în cauză se fac cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de contrabandă şi complicitate la contrabandă, urmând ca la final să fie luate măsurile legale ce se impun.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.