Kereskenyi Gabor: „Nu cred că diavolul și-ar fi făcut apariția în Satu Mare”

Kereskenyi

Primarul municipiului Satu Mare, Kereskenyi Gabor, va avea astăzi, 3 august, o întâlnire cu reprezentanții companiei LIDL, în vederea găsirii unei soluții pentru demararea investiției de pe Drumul Careiului, pe terenul aflat în paragină de lângă Biserica de la cap Pod Golescu. Declarația a fost făcută azi, la o întâlnire cu presa.

Reacționând la declarațiile din cadrul conferinței de presă de marți (2 august) seara, organizată de preoții Bisericii „Sfinții Împărați Constantin și Elena” edilul spune că, contrar unor opinii „LIDL nu este lucrătura diavolului” și că „nu cred că diavolul și-ar fi făcut apariția în Satu Mare”.

„Într-una din cotidienele locale am citit un fel de opinie că această investiție LIDL ar fi lucrătura diavolului. Nu cred că diavolul și-ar fi făcut apariția în Satu Mare. Cert este faptul că reprezentanții investiției LIDL o să vină astăzi (3 august), la 12.30 la Satu Mare și o să am o întâlnire cu ei. Bineînțeles dorim să fie o soluție acceptabilă pentru toate părțile, dacă este posibil acest lucru. Tot așa am studiat și am văzut și alte orașe, spre exemplu Oradea, unde poziționarea unui supermarket identic este tot același care se preconizează și la Satu Mare. Consider în continuare că acest lucru nu este o problemă adevărată și trebuie găsită o soluție, și trebuie calmate spiritele. Am vorbit cu foarte mulți oameni din oraș, chiar și cu enoriași ai bisericii respective care ar dori acea investiție. Nu în primul rând investiția, ci o rezolvare a situației zonei respective pentru că este o zonă plină de bălării, de boscheți, care consider că nu este bine să fie în vecinătatea unei biserici. Consider că se poate găsi o soluție viabilă. Am să sugerez investitorului să monteze ceva gard viu, frumos, dacă asta este problema foarte mare a bisericii, dar ceea ce este important pentru mine în calitate de primar este să găsim o soluție pentru zona respectivă. Avem astăzi ocazia, ca după douăzeci și ceva de ani, să se rezolve situația terenului respectiv”, spune Kereskenyi.

De asemenea, primarul spune că se dorește și investiția celor de la NEPI, ceea ce va da o nouă imagine, una modernă, zonei dintre cele două poduri (Decebal și Golescu).

„Suntem în discuție cu investitorii Mega Mall-ului, cu NEPI, dorim în continuare și acea investiție, deoarece, în afară de problemele false, ceea ce a fost important în opinia consilierilor a fost să fie o viziune amplă a acelei zone, dintre cele două poduri”, a mai declarat Kereskenyi.

Un Comentariu la "Kereskenyi Gabor: „Nu cred că diavolul și-ar fi făcut apariția în Satu Mare”"

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.