Pompierii sătmăreni, locul II la concursul serviciilor profesioniste (Foto)

În perioada 27-29 iulie, în municipiul Bistriţa s-a desfășurat etapa a-III-a (Zonală) a Concursurilor Serviciilor Profesioniste pentru Situații de Urgență, concursuri la care au participat echipe din cinci județe, printre care și cea din cadrul ISU „Someș” Satu Mare.

Echipa pompierrilor sătmăreni a fost compusă din următoarele cadre: Cpt. Pintea Sebastian – conducător de lot; Plt. adj. Cardoş Gheorghe, Plt.maj.Huja Viorel, Plt. Mondoca Vasile, Plt.maj. Demian Marian, Plt.maj. Copcea Stelian, Plt. Matyas Adrian, Plt. Silaghi Ciprian, Sg. Maj. Hajdu Cristopher, Sg.maj. Magda Ionuț şi Plt.maj. Crişan Radu –concurenți.

Militarii s-au întrecut la următoarele probe de concurs: Scara de Fereastră; Pista cu obstacole pe 100 de metri; Ștafeta 4×100 de metri și Realizarea dispozitivului de intervenție la motopompă.

La finalul competiției în clasamentul individual plt. maj. Demian Marian a obținut locul I la toate cele trei probe individuale ale concursului, calificându-se la faza finală care se va desfășura la Iaşi în luna septembrie.

În clasamentul pe echipe, pompierii sătmăreni au obținut locul al II-lea la proba Scara de Fereastră, șocul al II-lea la proba de Realizare a Dispozitivului de Intervenție la Motopompă, locul al-III-lea la proba Ștafeta 4 x100 de metri, aceste rezultate clasându-i pe Locul II în clasamentul general.

pompieri1

pompieri2

pompieri3

pompieri4

pompieri5

pompieri6

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.