Hoț băgat după gratii

retinut

Poliţiştii sătmăreni au reţinut pentru 24 de ore un bărbat de 51 de ani din municipiu, pentru comiterea unui furt. Întrucât față de acesta a fost dispusă de către instanță măsura controlului judiciar, pentru comiterea anterioară a altor fapte penale, urmează a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Satu Mare cu propunere de înlocuire a controlului judiciar cu arestul preventiv.

Luni, 1 august, în jurul orei 09.40, G. S. de 51 de ani, din Satu Mare, profitând de fereastra lăsată larg deschisă a unui imobil de pe strada Anton Pann din municipiul reședință de județ, a intrat în imobil, fiind observat de către o vecină în timp ce ieșea pe fereastra casei cu bunuri asupra lui.

Femeia a alertat atât Poliția cât și partea vătămată, astfel că hoțul a fost prins în zona Pieței 14 Mai, cu bunurile în valoare aproximativ de 200 de lei asupra sa, care au fost restituite păgubitului.

Polițiștii de investigații criminale continuă cercetările în cadrul dosarului penal constituit, cu autorul în stare de reținere, urmând ca acesta să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Satu Mare cu propunere de înlocuire a măsurii controlului judiciar cu măsura arestării preventive.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.